MATEXI

Als marktleider in België in het residentiële vastgoed met meer dan 75 jaar ervaring onderscheidt Matexi zich van de klassieke ontwikkelaar door het ontwikkelen van buurten.
Door steeds te vertrekken vanuit een analyse van de ruime omgeving en van de buurt creëert Matexi nieuwbouw- en reconversieprojecten met een sociale en ecologische meerwaarde voor de buurt.
Projecten komen steeds tot stand in nauw overleg met alle belanghebbenden. We kunnen onze ruime ervaring in het (her)ontwikkelen van gronden en creëren van levende buurten, alsook onze relatie die we opgebouwd hebben met ontwikkelingen in de naburige gemeentes aan tafel brengen.
Bij Matexi werken we vanuit de opgebouwde praktijkervaring én met aandacht voor de lange termijn.

www.matexi.be

NOVUS

Novus Projects nv kenmerkt zich als een gedegen, vooruitstrevende projectontwikkelaar.
Hun kernactiviteiten zijn het realiseren van residentiële ontwikkelingen alsook de constructie van luxueuze appartementen en eengezinswoningen.
Het werkgebied situeert zich in het ganse Vlaamse Gewenst waarbij kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid van de woonprojecten primeren. Om dit doel te bereiken ontwerpen wij elk project met de grootste zorg en respect voor de eigenheid van de bestaande structuren, maar telkens ook in samenspraak met de vergunningsverlenende (lokale) overheid en adviesinstanties.

www.novus-projects.be